keskiviikko 8. marraskuuta 2017

IN/OUT

Hello!
Mun on pitänyt monta kertaa toteuttaa tää postausidis. Oon bongannut tällaisen in/out -postauksen joskus Hennan blogista ja seurannut hänen vastaavia postauksiaan. Ideana on siis listata pukeutumiseen ja kauneuteen liittyviä juttuja, joista tykkää ja päinvastoin asioita, joita ei yhtään koe omakseen. Ehkä paremmin tätä mun postausta olisi voinut kuvata yes/no, koska osa on pitkältä ajalta olevia juttuja. In ja out liittyy enemmän mun mielestä trendeihin ja uusiin juttuihin ja niihin, jotka on jo vähän mennyt. Mutta, tein tän omalla tavallani ja ehkä teen myöhemmin vähän skarpimman version!

INallblack
Se, kun tajusin ettei mun tarvitse käyttää pukeutumisessa värejä, jos mä en halua. Mun takaraivossa on ollut niin kauan se, että "ihan kiva musta asu, mutta ei oo yhtään värejä, häiritsee". Niinkuin että öö, milloin siitä on tullut joku standardi, että asussa pitää olla värejä? Ei tartte ja hyvä niin. Sen takia kokomustasta on tullut mulle tosi tärkeä osa pukeutumista, koska tunnen vaan oloni omaksi itsekseni mustissa. Välillä on ihan mahtavaa rikkoa jotain omassa mielessä vaanivia käsityksiä, joita välillä luikertelee vastaan.
SNEAKERS-2
Oon ollut pitkään vankka luonnollisen mattameikin kannattaja. Mutta, sitten törmäsin limecrimen ihaniin tuotteisiin ja halusin yhtäkkiä kimaltavaa luomiväriä, ihan vähän vaan. Sitten kunnon highlighteriä. Mulla on limecrimen hi-lite -paletti sävyssä opals ja käytän sitä melkein jokapäivä. En nyt sentään mitään kermakakkukuorrutuksia tykkää laittaa, mutta vähän kuitenkin. 


OVERSIZED CLOTHES
Tämä. Tykkään ihan hulluna isoista villapaidoista ja takeista ja kimonoista. Niihin on niin kiva kietoutua. Ja ne vaan näyttää niin kivoilta. Tää on varmaan mun tyylin tunnusomaisimpia asioita. Yleensä kirpparilta löytyy parhaimmat oversized -kuteet. Löysin esimerkiksi just eilen pari ihanaa isoa neuletta. Parasta on myös isot teepaidat, joita voi käyttää huoletta sukkisten kanssa. Uusin tällainen löytyi weekdaylta. Perus musta teepparimekko puuttuikin. Käytin sitä viimeviikolla melkein jokapäivä, joten kertoo jotain vaatteen tarpeellisuudesta. Arkimekot on parhaita!

OUT

SNEAKERS-3
Ei. Mä näin keväällä jollain tällaiset ja katsoin että aah onpa hauskat lasit joku löytäny kaapista pölyttymästä. Mut sit mä tajusin, et tää on joku trendi ja kaikkien piti saada tällaiset. Ihan vaan että ompas rumat lasit mut oho nää onkin muotia, mäkin haluut nää! Hauska efekti. 
SNEAKERS
Mun mielestä on kahdenlaisia ihmisiä. Lenkkarityyppejä ja ei-lenkkarityyppejä. Mä oon ei-lenkkarityyppi. Ei näissä sinänsä mitään vikaa oo, mua ei haittaa jos jollain on lenkkarit, mutta mä en osaa yhdistää mun tyyliin tällaista sporttimeininkiä. Söpön värisiä ja kaikkee, mut ei istu mulle. Pois. 

offshouldershirt
Nää on näitä liian nättejä vaatteita. Niitä, joista tulee vähän epämukava olo. (Itseasiassa onnistuin löytämään jälkikäteen hemmetin rumia vastaavia). Luulisin ettei tällainen paita imartelis mua hirveästi, varsinkaan noi jäätävät röyhelöt. Mulla tulee oikeastaan näistä mieleen se, miten pukeuduin lukiossa (oh god never again): bleisereitä, jakkuja, korkkareita ja söpöjä just näiden tyylisiä paitoja. Sellaisia vaatteita, joita vaan selasi jostain kuvastoista silleen että ooh, ompas hienoja vaatteita. Mutta siitä puuttui kokonaan se mun oma tyyli. 

Sellasia inhokkeja ja lemppareita sieltä! Osuiko yhtään yksiin teidän kanssa, vai ootteko ihan eri linjoilla? :) 

sina

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus! Ei osunut yksiin muut kuin tuo off shouder-paita. Oon just se mustia vaatteita välttelevä tennarityyppi. No noita rumia laseja en kyllä suosi. Onneksi on erilaisia tyylejä. Ihailen aina persoonallista pukeutumista muilla, mutta itse päädyn aina siihen farkku/tennari-lookiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! :) joo, olis aika tylsää jos kaikki tykkäis samoista jutuista ja näyttäisi samoilta!

      Poista