keskiviikko 22. marraskuuta 2017

CAT BEANIE

Musta on kuoritunut tänävuonna sellanen mummeli, joka hidastelee tahattomasti kassalla ja läntystää pidemmän reitin kaupasta kotiin, jotta pääsee turvallisesti liikennevalojen kanssa tien yli. Mä oon myös alkanut pitää pipoa ja lapasia. Ennen tällainen ei tullut kuuloonkaan, en tiedä mistä mun itsepäisyys on periytynyt :--D ehkä seuraavaksi takin voi jo napittaa kiinni ulos mennessä.

Kävin tällä viikolla ostamassa uuden talvitakin, koska kylmyys iski kunnolla. Oon yleensä vaan  palellut. Nyt päätin, että saa riittää.

Löysin tän veikeän pipon hm stä ja ihastuin siihen heti. Mun on ollut hankalaa löytää pipoa, koska ne on yleensä liian isoja mulle. Tää oli just hyvä, ihme ettei löytynyt lasten osastolta. Ja kissankorvat. Ei tarvii ees selittää :3 

cat_hat_outfit07
cat_hat_outfit06
cat_hat_outfit09
cat_hat_outfit11
cat_hat_outfit08

Takki Vero Moda
Pipo H&M
Neule 2nd Hand
Kengät Dr Martens
Huivi BikBok

cat_hat_outfit10
white_01

Tänään oli ihan huippukiva päivä. Oon ollut kaksviikkoa nyt uudessa työpaikassa ja oon tykännyt tosi paljon. Tänään pidin etäpäivän - tai oikeastaan yhdistettiin Juulin kanssa voimat ja tehtiin hommia yhdessä. Kuvattiin meidän tuotteista uusia kuvia ja Juuli oli mulle mallina. Saatiin ihan älyttömän siistejä kuvia. 

Mä tein just tortilloja, joten häippäsen tästä hakemaan hirveän läjän safkaa ja rentoutumaan loppuillaksi. Rakkautta ja enkelin kosketusta jokaiselle < 3

sina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti