sunnuntai 22. lokakuuta 2017

SYYSASU

Hello!
Mulla on ollut voimaannuttava viikonloppu. Oltiin Soilen kanssa perjantaina Tavastialla katsomassa Ellinooraa. Loppuillasta lauloin karaokea ja oli sikahauskaa. 

Ilma ulkona on viilentynyt nyt selkeästi. Huomasin sen eilen viedessä vaatteita myyntiin, kun sai odotella ulkona vähän aikaa. Alkaa pikku hiljaa tarvitsemaan lapasia ja lämpimämpää takkia päälle. Kuvattiin muistaakseni torstaina Juulin kanssa tällaiset asukuvat. Pitäisi ehkä pukea tästä eteenpäin pitkät sukat, koska nilkat jäätyy heti. Tykkään näistä kuvista tosi paljon, ihanan syksyinen tausta. Keltaiset lehdet näyttää mun mielestä ihan kultaiselle.

ootd_0081
ootd_0084
ootd_0192
ootd_0131

Takki Monki
Paita Gina Tricot
Housut Levis
Kengät ??
Huivi BikBok
Reppu 2nd Hand

ootd_0176
ootd_0160
Kuvat: Juuli

Sellainen asu tällä kertaa. Mä meen tästä nyt treenaamaan ja myöhemmin illalla valokarnevaaleille katsomaan SMG:ia.

Ihanaa sunnuntaita! 

sina

2 kommenttia:

  1. Vau! Hieno asu, upeat kuvat ja ihana reppu! :) sulle sopii tollaset lyhyemmät etuhiukset tosi hyvin!! Mulla jos on jäänyt parturissa tolleen vähän kulmakarvojen yläpuolelle niin musta on tullut heti ihan 5 veen näkönen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, mä taas aattelin että vielä vähän lyhyemmät olis hyvät. Mäkin mietin ennen leikkaamista, että näytän sitten varmaan ihan pikkutytöltä, mutta sen sijaan etuhiukset saivatkin näyttämään vähän ryhdikkäämmälle :)

      Poista