keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

ASUKRIISIVINKKI & KUULUMISIA

DSC_0018
DSC_0006

Farkkutakki 2nd Hand
Paita Gina Tricot
Housut Dr Denim
Kengät Monki

DSC_0226
DSC_0040
DSC_0079
Kuvat: Juuli

Hello!

Täällä on taputeltu vika duunipäivä ennen lomaa. Oon kyllä aivan loppu, kävin kaupassa ja tein ruokaa sekä taistelin pari tuntia tietokoneen kanssa kun se jumittui vaan hyrräämään paikalleen. Oon niin happy kun koko loppuilta on varattu oitnb:in katsomiseen. 

Mä lähden juhannukseksi Ouluun, ihanaa mennä sinne viettämään keskikesää. Mulla on mielessä siistejä ruokajuttuja, yhtä reseptiä haluan ehdottomasti kokeilla juhannuksena. Nimittäin friteerattuja voikukkia!! Kuulostaa niiin hyvältä, että jos vaan satun löytämään hyviä kukkia niin kokeilen. Testasin nyt kukkakaaliwingsejäkin ekaa kertaa viime viikolla ja tein niitä uudelleen tänään. Ihan mielettömän hyviä, täytyy kirjoittaa resepti teillekin.

Pukeutuminen on ollut viime päivinä yllättävän kivaa. Mulla on aina vähän hankalaa mukautua uuteen vuodenaikaan, varsinkin kun kesällä pitäisi olla lämmin ja silti tänään tuli rakeita. Oon päässyt asukriiseistä vähän eroon, koska oon karsinut niin paljon vaatekaapin sisältöä, että valitseminen ei ole enää hankalaa. Joten jos kärsit jatkuvasti siitä, ettei ole mitään päällepantavaa, karsi vaatekaappia ja mieti millaisia asukokonaisuuksia oikeasti käytät. Kirppareilta löytyy myös paljon niin siistiä kamaa että! 

Mä meen nyt pötköttämään ansaitusti Netflixin äärelle ennen kuin alkaa väsyttää (heräsin 4)
Joten ihanaa keskiviikkoa ja juhannusta! < 3 


2 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu! :) Täällä uusin kausi oitnb:kkiä on jo katottu! Taas saa siis vuoden venata uutta kautta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihan tosi! mä oon ihan hidas, en oo kerennyt vieläkään katsoa kaikkia jaksoja :D

      Poista