perjantai 13. tammikuuta 2017

KADONNEEN MEKON STOORI

Huomenta.
Mulla on vihdoin asukuvia!! Asujen kuvaaminen on ollut syksyllä ja alkutalvesta aivan hiton kiven alla, mutta toivottavasti siihen tulee nyt muutos. Mulla on niin miljoonatuhatta eri asukokonaisuutta, että siitä ei ainakaan jää kiinni. Ostin viime viikonloppuna aleista uusia kledjujakin, joten nekin kaipaavat päästä kuvattavaksi.

Mulle kuuluu hyvää jos näin ympäripyöreästi vastaa, viikko on mennyt kivasti. Tuntuu, ettei ole kerennyt ulos pitkään aikaan, mutta tänään onneksi pääsee. Viikonlopulle on muutenkin luvassa kivoja juttuja, meen tänään miekkoseni luo ja sunnuntaina porukoille viettämään iskän synttäreitä.

winter_outfit.6
winter_outfit.3

Takki VM
Huivi BikBok
Kengät Dinsko
Housut Gina Tricot
Farkkupaita Monki
Laukku Marks & Spencer

winter_outfit.5
winter_outfit.8

Otin muuten joulukuussa septumin, se ei oo feikkikoru vaikka osa mun frendeistä luuli niin vähän aikaa, hölmöt :D Tykkään tosta ihan sikana, haaveilin just tollasesta pienestä ja sirosta korusta. Kun menin laitattamaan tuon, sain siihen omasta mielestäni ihan jäätävän ison renkaan ja olin vähän aikaa kauhuissani siitä. Lämpenin kuitenkin sillekin sitten, mutta toi pieni on kiva peruskoruna. Tilasin sitten vähän koristeellisempia kivellisiä koruja, joita odottelen vielä postista. Tulkaa jo! 

Mullahan tosiaan on mennyt ihan toivo koko Postista, kadottivat esimerkiksi joulukuussa yhden aivan ihanan tilaamani samettisen vintagemekon enkä saa sitä varmaan koskaan :'( Itken vieläkin verta, koska se mekko oli niiiiiiin täydellinen! Onneksi kyseinen nettikauppa kuitenkin palautti rahani takaisin. 

Mulle on sattunut muutenkin paljon sellaista, että paketit on viipyneet matkalla ihan ihmeen kauan sun muuta. Inhottavaa, että tuntuu ettei voi olla varma paketin perille pääsystä.

Kylläpäs tuli höpöteltyä. Onko teillä ollut ongelmia postin kanssa?

Haluan toivottaa ihanaa viikonloppua < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti