maanantai 5. joulukuuta 2016

MITÄ MULLE KUULUU

Hellou! 
Mä nukuin ihananihanat pitkät yöunet, en edes herännyt siihen kun poikaystävä lähti töihin. Nousin vasta 12 jälkeen, koska tänään ei ole paljoa velvollisuuksia. 

Tänään lähdetään käymään Järvenpäässä mun porukoilla ja käydään moikkaamassa yhtä frendiäkin samalla. En muista milloin olisin viimeksi ollut porukoilla yötä, on ollut todella vilkas syksy esimerkiksi opparin takia. Siitä puheenollen, sain siitä tänä aamuna arvioinnin. Olin vähän pelolla odottanut, että kai se läpi menee. Stressasin koko syksyn opparin kanssa ja muutenkin tulevaisuutta, jossain vaiheessa oli tosi epätoivoinen olo. Mutta sainkin vielä kaiken lisäksi tosi hyvän arvosanan! Ihan älyttömän hyvä fiilis! (Y) Taas huomaa, että kyllä ne kaikki asiat järjestyy, vaikka välillä tuntuu, että kaikki menee pieleen.

Viikonloppu meni touhutessa sitä sun tätä ja eilen olin käymässä Hannalla. Sain yhdet kesällä kuvatut unohdetut kuvat itselleni. Alla siis muutama ihanan värikäs kuva kesältä kun oltiin viettämässä Hannan synttäreitä, siksi mulla on juomamuki joka kuvassa :-D 

P6100859
P6100858
P6100843

Ihan mahtavan voimaannuttavaa viikon alkua < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti