sunnuntai 20. marraskuuta 2016

UNIENNUSTUKSIA

Viime yönä näin unta, jossa mulla oli ihan täydellisen ihana timanttisormus. Unessa sain sen mua kosineelta ihmiseltä. Pidin sormusta unessa vahingossa oikean käden nimettömässä ja yhtäkkiä koko sormus oli kadonnut. 

Unet on ihan hullun kiehtovia ja mun on pakko aina googlata niitä, jos oon nähnyt jotain mieleenjääviä tai hämmentäviä unia. Unista on hauska lukea, vaikken uskokaan mihinkään ennustuksiin tai muihin hömppäjuttuihin. Luulen kuitenkin, että omassa elämässä olevat tilanteet tai hetket jollain tapaa kuvastuu uniin alitajunnan kautta. 

Sormus unessa tarkoittaa uskollisuutta omille ajatuksille, vastuille ja uskomuksille tai sitoutumista suhteeseen. Kosinta tarkoittaa ylläriylläri että haaveilisin häistä, mutta en todellakaan haaveile tässä vaiheessa haha :D Koska unessa oli vahvasti myös esillä timantit, etsin niistäkin. Timantit kuvastaa unessa unennäkijää itseään esimerkiksi sitä, kuinka muuttumaton ja myöntymätön ihminen on. Myös: varmuuden saaminen epäselviin asioihin. Sormuksen katoaminen voi tarkoittaa jotakin huonoa, esimerkiksi rakkauden katoamista. 

_DSC0117
_DSC0186
_DSC0188
_DSC0230

Me katsotaan nyt Susan kanssa klassikkoleffoja, joten voisin tästä jatkaa sohvalla löhöilyä. 
Äsken oli Breakfast Club, nyt menee Grease. 

Mukavat sunnuntai-illat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti