keskiviikko 30. marraskuuta 2016

SO MANY DRESSES

Moikka! Mulla on ollut tosi hyvä alkuviikko, sain opparin valmiiksi viikonloppuna ja palautin sen eilen. Ihan älyttömän vapautunut fiilis, kun iso homma on tehty. Oon vääntänyt sitä siis keväästä asti. Tänään kävin vielä kirjoittamassa kypsyys näytteen ja nyt ei oo enää paljoakaan hommaa vikan harkan lisäksi, kun jo koittaa valmistumisen aika. Tässähän pitää melkein jo ihan juhlistaa asiaa, ainakin sitä että sain hullun kirjoitusurakan tehtyä :D

Juhlimisesta puheenollen, oon tykästynyt mekkoihin tänä syksynä ja käyttänyt niitä tavallista enemmän. Oon hankkinut tämän syksyn aikana pari arkisempaa mekkoa Monkista. Toinen on oranssinvärinen neulemekko ja toinen sellainen hihaton tumma, iholla todella miellyttävän tuntuista  mustaa kangasta. Esittelen tässä postauksessa muutaman mekoista koostuvan asukokonaisuuden, joista osa sopii enemmänkin juhlaan. Jouluna ja uutena vuotena tekee mieli aina pukeutua johonkin vähän säihkyvämpään ja hienompaan, vaikka olisi menossa vaan porukoille syömään.

Eka kokoamani asukokonaisuus on arkisempi ja vaikuttaa ihanan mukavalta ja lämpimältä. Asusteet ja kengät tekevät asusta kuitenkin vähän hienomman. Toi neulemekko on kyllä ihan mun lemppari, koska tykkään käyttää mekkoja arkisin. 

Esprit. dresses02 copy


Tämä toinen mekko on näistä kaikista eniten mun mieleen. Tosi paljon mun tyylinen juhlamekko, koska rakastan kaikkia viittoja ja kimonoja ja tuo mekon harsomainen helmaosa tuo vähän sellaisen kaapumaisen fiiliksen. Oon myös nyt kiinnittänyt paljon huomiota joka paikassa tumman vihreään tai smaragdin hohtoiseen vihreään. Ihan älyttömän toimiva väri vaikkapa mustien vaatteiden kanssa yhdisteltäessä. 

Esprit.dresses copy
6. / 7. / 8. / 9./ 10.

Mulla tuli tästä viimeisestä mekosta mieleen mun siskon tyyli, joten valitsin sen. En tiedä haluaisiko Susa oikeasti käyttää tota asua, mutta musta toi mekko vaikutti vaan ihan Susan tyyliseltä. 

Esprit.Dresses03 copy copy

Sellaisia asukokonaisuuksia! Lisää voi käydä selailemassa Espritin verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Mulla on tänään vielä duunia illalla, joten häippäisen tästä kahvinkeittoon.
Mukavaa keskiviikkoa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti