sunnuntai 27. marraskuuta 2016

3 TOSIASIAA

3 asiaa, joista pidän.. ajasta parhaiden kavereiden kanssa, yksinolemisesta ja asioiden pohtimisesta eli vääntämisestä ja kääntämisestä. 

3 asiaa, joista en pidä.. tihkusateesta (paitsi jos samalla paistaa aurinko), kiukuttelemisesta ja siitä että kämpän lattiat on täynnä hiuksia!!

3 asiaa, joita tein viikonloppuna.. kävin katsomassa hemmetin sekopäisen ja omiin mietteisiin vaivuttavan teatteri-esityksen nimeltä Kafkan yökirja, juhlin frendin synttäreitä pitkän kaavan mukaan (heräsin aamulla vantaalta hhohho), sekä kirjoitin opparin valmiiksi!!!!!!! Liikaa yhdelle viikonlopulle siis, oli huippua.

_DSC0258 kopio

3 asiaa, jotka osaan.. pukea ajatuksia kielikuviksi, tanssia nolosti mutta silti vakuuttavan coolisti ja koota Ikea -kalusteita. Se on kuule vaikeeta hommaa se.

3 asiaa, joita en osaa.. kertoa tarinoita ilman vaikeuksia (toistoa, sanoissa sekoamista ja änkyttämistä), laskea vaikeita matemaattisia laskutoimituksia, hillitä hermoja hankalissa tilanteissa.

3 asiaa, joita haluaisin osata.. soittaa kitaraa, puhua vakuuttavasti yleisön edessä ja tehdä ranskanlettejä.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä.. siivota, ottaa chillisti ja käydä lataamassa bussikortti.

3 asiaa, joista stressaan.. nyt kyllä ei tuu mitään. Asiat on varmalla pohjalla :--D

_DSC0170

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan.. telkkarin tai Netun alias Netlfixin katselu, lomailu ja hipsutus.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle.. polvisukat, croptopit, isot Monki -neuleet.

3 asiaa, joita en pue päälleni.. lenkkareita, ei vaan ossaa, nyöripaitoja, enkä myöskään farkkuja jotka eivät ole mustat.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia.. dr. martensit, vinyylisoitin ja piirtopöytä.

_DSC0215

3 asiaa, joista unelmoin.. hyvä duunipaikka, että saa tehdä sitä mitä haluaa ja että ensivuonna tapahtuu jotain siistiä.

3 asiaa, joita pelkään.. kauhuelokuvia, saamattomuutta ja että en päässyt taaskaan matikan kurssista läpi.

3 asiaa, jotka toivon tapahtuvan lähitulevaisuudessa.. saan harkkapaikan, saan paljon rahaa, saan opiskelupaikan ensvuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti