torstai 12. toukokuuta 2016

OTTAA PÄÄHÄN

Moikkka!

Näköjään taas tää kirjoitteleminen unohtuu, kun on niin kiva ilma ja hyvää seuraa ja meininkejä kokoajan joten päätin tulla vähän päivittelemään kuulumisia. Oon löytänyt ihan huippupaikan meidän takapihalta, oon tehnyt kouluhommia ja kirjoittanut opparia ulkona. Ihan älyttömän ihanat ilmat, safkattiin sunnuntaina äitienpäivälounaatkin ulkona.
Ihan kuin kesällä. 

Koko kevät alkaa jo muutenkin olla taputeltu, juhannuspläänejä kun on jo alettu miettiä :D On mulla vielä popjazz konsan pääsykokeet, mutta koulu loppuu ihan just.

Mä en oo saanut kuvattua nyt yhtään mitään, monena päivänä on ollut ihan sairaan kivoja asuja mutta kuvaaja on aina puuttunut tai ei ole ollut aikaa kuvata. Tosi tylsää, vähän meinaa ottaa päähän, koska haluaisin niin paljon postata kaikkia kivoja kevätkesäasuja, ehkä kuvaan jokukerta sitten kaikki asut kerralla.

Ärsyttää kyllä ihan suunnattomasti, ettei saa jotain hemmetin asukuvia kasaan. Kohta ne viimeisetkin lukijat varmaan häviää, joten yritän tässä skarpata ja keksiä jotain tosi jännää sisältöä. Mitähän helvettiä sekin olisi sitten. Ruokaohjeita? Jotain kysymyspostauksia? Kuvia viimevuoden asuista? Ähh..

_MG_9104-1000
Kuva: Otto Antikainen

Mukavan aurinkoista loppuviikkoa < 3
yritän keksiä jotain siistiä tänne viikonloppuna.

2 kommenttia:

  1. voi hitsi toi on inhottava tunne, kun ei löydy kuvaajaa.. siksi mieki sit lopulta päädyin hommaamaan (taino sit sainkin synttärilahjaksi) tuon kameranjalustan, sillä on menty suurin osa postauksista vaikka joskus iskee kaamee epätoivo. Sitten kun pääsee pitkästä aikaa kaverin kanssa kuvailemaan, niin osaa ihan eritavalla nauttia siitä helppoudesta! Onneksi kesä on tulossa kovaa vauhtia, helpottaa jo nyt nämä semi lämpimät ilmat tuota kuvailua :D talvella saa kirota silmät päästä ku meinaa jäätyä pystyyn haha. JA HEI kui kaunis kuva!!! EN kestä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Mulla on jalusta, mutta ei oo sitä kaukolaukaisinta. Voisi kyllä hommata sellaisen ja alkaa kuvaamaan tuolla itsekseen, sun kuvat on kyllä ainakin aina niin ihania, että ehkä se itsekseen kuvaaminen olisi seuraava vaihtoehto :D Hei kiitoksia kommentista ihana! <3

      Poista