torstai 7. huhtikuuta 2016

KEVÄTSIIVOILUJA

Heippa!

Mä kelasin tulla päivittelemään sekalaisia kuulumisia näin loppuviikon kunniaksi. Pitäis kohta jatkaa opparin kirjoittamista, mutta eka vähän rennompaa blogihömppää.

Me innostuttiin Sussun kanssa myöhään sunnuntaina järjestelemään meidän kämpää ja tuntuu, että koko kämpän energiat on tosi hyvät nyt. Siirrettiin työpöytä olkkarista makkariin, koska edellisessä järkässä ei ollut mitään järkeä. Ollaan viihdytty nyt paljon enemmän makkarissa kun se ei tunnu niin keskeneräiseltä. 

Oon suunnitellut pientä pintaremppaa olkkariin, jos saisi vaikka maalattua yhden seinän ja lisättyä seinähyllyjä. Innostuin jo tupareiden pitämisestäkin :D Me ollaan asuttu tässä kuitenkin jo syyskuusta asti, niin jo olisi korkea aika.

Keväällä tekee aina mieli uusiutua hirveästi, ostaa uusia kledjuja ja vaihtaa kämpän järkkää. Kevät on ihan mun lemppari vuodenaika. Kevät on jotenkin sellaista uuden alkua ja sitä, kun kesä ja lämmin on vasta tulossa.

Flunssa on jo melkein poissa, nenä on vielä vähän tukossa ja laulaminen kuulostaa tosi hassulta. Oon saanut silti ihan hyvin treenailtua.

Kuvailin vähän fiiliskuvia kotoa, joten tässä tulee:

_DSC2312_DSC2302
_DSC2342

Ihanaa kevään alkua ja torstaita < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti