perjantai 29. huhtikuuta 2016

ENNEN VAPPUA

Huhhuhhuh mikä päivä! Oon paiskinut hommia aamuseiskasta asti ja nyt vasta sain lopetettua. Tulin vihdoin vähän rentoutumaan, kuuntelemaan musaa ja kirjottamaan teille. 

Menin tänään siis aikaisin töihin ja heti kun tulin kotiin, aloin tehdä kouluhommia ja siivota, kävin vielä kaksi kertaa kaupassakin. Oon ihan loppu, huomenna vielä yksi onneksi lyhyt duunivuoro. Sitten voi kyllä sanoa, että on ansainnut kunnon vappukekkerit ja sunnuntain loikoilut. Ostin ihan kunnon vappueväät sunnuntaille, ihan jo kunnolla etukäteen ettei jää epäselväksi. Huomenna ei ehdi enää kauppaan, pitää joskus nukkuakin. 

Ihan älyttömän tehokas päivä kaikenkaikkiaan, kämppäkin kiiltää siihen malliin että uskaltaisi kutsua jo äitin kylään! Huomisen pläänit on vielä vähän auki, mutta jotain idistä on jo onneksi. En vaan tiedä yhtään, että mitä laitan päälle mutta sama kai tuo. Parempi olla stressaamatta liikaa semmoisia. 

Tänään on ollut tosi ihana ilma, ihan super keväinen. Ihanaa < 3 Me kuvattiin Sussun kanssa tänään asukuvia, mutta oon nyt niiiin loppu etten jaksa käydä niitä läpi. 

Tässä pari sneakpeek kuvatusta:

_DSC0133
_DSC0303
_DSC0246


Ihan sairaan superia vappua kaikille < 3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti