torstai 26. marraskuuta 2015

Vaaleanpunaista

Onpas viime postauksesta vierähtänyt harmillisen paljon aikaa. Pimeys tai joku ihmejuttu on saanut mut niin väsyneeksi, etten oo iltaisin jaksanut tehdä muuta, kuin chillailla sohvalla. Tuntuu, että jo viiden aikaan on tosi myöhä. 

_DSC0080

Vihdoin pääsen laittamaan lauantaiset kuvat. Oltiin mun kaverin Lauran aka Barbin kanssa Kalliossa kirpparikierroksella ja kuvattiin samalla muutama kuva. En ookkaan pitkään aikaan kuvannut asukuvia.

Kirpparilta mukaan lähti ihan älyttömän siisti paita ja iso valkoinen kehys. Ajattelin väsäillä tuosta kehyksestä jotain mageeta seinälle. Pinteresistä on löytynyt paljon mageita ideoita.

_DSC0034

_DSC0052 copy

Coat Monki

Collegeshirt Zara

Jeans Gina Tricot

Shoes Vagabond

Scarf BikBok

Sunnies Lindex

_DSC0040

Mulla on hirmuisesti hommaa, koska pyydettiin Susan kanssa sukulaisia kylään sunnuntaiksi tupareiden muodossa. Jätän siivoushommelit suosiolla huomiselle, tänään aion tehdä vielä duuni- ja koulujuttuja. 

Mukavaa torstaita < 3

2 kommenttia:

  1. tää vähäine valon määrä kyl hämää, aamulla ei meinaa herätä ei sitten ollenkaa ku luulee et on tyylii yö.. sit iltapäivällä on taas nii pimeää et luulee et kello on ainaki yheksän illalla :D ihana sinä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, ihan sekaisin vuorokauden ajoista! Hihi, kiitos <3 :)

      Poista