lauantai 28. marraskuuta 2015

NIMENVAIHDOS

Mun blogi on lähes alusta asti ollut vailla järkevää nimeä. Aloittaessani halusin vain alkaa blogata sen sijaan, että olisin ensin viikko- ja kuukausitolkulla miettinyt kuumeisesti sopivaa nimeä. Oikean nimen alusta asti keksiminen tuntuu nyt muutenkin hiukan utopistiselta, sillä enhän edes tiennyt millaiseksi blogi ajan kanssa muotoutuu.  

Nyt oon reilun vuoden bloggaamisen jälkeen paremmin perillä, minkälainen nimi sopisi tälle blogille. 

Itseäni huvittaa se, miten pinnallisilta ihmiset saattavat vaikuttaa blogien kautta. Kauniita kuvia ja huolettomuutta. Mulle on ollut alusta asti tärkeää kirjoittaa rehellisesti ja aidosti, enkä pidä itseäni pinnallisena ihmisenä. Arvostan ihmisissä sisäistä kauneutta ulkoista enemmän. 

Uusi bloginimeni kuitenkin kuvaa paremmin blogin sisältöä, ja sitä että on ihan fine höpötellä välillä vähän rennommistakin asioista, kuten pukeutumisesta, vaatteista ja höpölöpö -kuulumisista. Niinsanoituista turhanpäiväisyyksistä, ihan vaan koska se on kivaa. 
  

Sina V. on nykyään STUPID VANITY

DSC_0405

Mitäs tykkäätte?

4 kommenttia:

 1. oi vitsit tosi hyvä blogin nimi!! tarttuu helposti mieleen :) eikö ole ihana fiilis kun blogilla on vihdoin sellainen nimike, joka myös itsestä tuntuu omalta, vuosi se taisi mullakin siihen mennä ennenku AESKA pääs kuvioihin vihdoin ja viimein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiitos! Kiva kun tykkäät :) Ja no on, jotenkin helpompi tehdä kun on tollaset perus nimiasiat kunnossa :D!

   Poista
 2. Todella kiva nimi :) Mulle oli alusta asti selvää, että haluan blogin nimeksi isäni antaman lempinimen Kaika. <3 Näin perjantaina glitterissä sormuksen mistä tuli heti sä mieleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marika :) Sulla on kiva blogin nimi, helppo muistaa! Oo wau, minkähänlainen sormus se oli? :D

   Poista