torstai 12. marraskuuta 2015

Jalkaterapiaa

Sainpas tuossa jokin aika sitten testiin Veetin* karvojenpoistotuotteita. Oon yleensä käyttänyt ihan tavallista höylää jalkakarvojen sheivaamiseen, koska en oo koskaan oikein ollut tarpeeksi vakuuttunut näistä karvojenpoistoliuskoista, sun muista härpäkkeistä. 

Päätin kuitenkin antaa näille mahdollisuuden ja kokeilla suihkussa käytettävää karvojenpoistovoidetta (kuvan violetti paketti). Voide levitetään esimerkiksi sääriin ennen suihkuunmenoa ja pestään suihkussa pois pakkauksen mukana tulleen karhean sienen avulla. Voide saa vaikuttaa minuutin ennen suihkua ja pari minuuttia suihkussa, ennen kuin sen voi pestä pois. 

_DSC0012
Tuotteet saatu*

Huomasinkin, että nämähän hittolainen toimii! Ei ihan jokaikistä karvaa poistanut, mutta toisella kerralla näytti jo oikein hyvältä. Tykkäsin tosi paljon ja voide jätti jalat ihanan pehmeän tuntuisiksi, kun yleensä höylän jäljiltä täytyy rasvailla ja ihoa kuivaa. Mulla on niin herkkä ja kuiva iho, että rasvaaminen on muutenkin tärkeää. Mutta kyllä nyt kelpaa olla ja aion jatkossakin käyttää kyseistä tuotetta. 

_DSC0053

Tällaiset pienet jutut tekevät mun arjesta ja kauneusrutiineista mukavaa ja helppoa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti