perjantai 11. syyskuuta 2015

Mun Syystyyli

Tämänviikkoisen flunssan myötä ajatukset alkoivat raksuttaa lämpimämpien kledjujen ympärillä. Muuttolaatikoita purkaessa omien syysvaatteiden läpikäyminen oli myös ihan jees, koska tavarat olivat valmiiksi pois kaapeista ja epäjärjestyksessä. Kerroin viimeviikolla tässä postauksessa, että rakastan isoja ja lämpimiä takkeja. Mitä isompi sitä parempi, sillä silloin alle mahtuu taas iso neule.. :D  Joo, hirveästi pelkkiä isoja vaatteita i know.

Sain myös yhteydenoton Espritiltä, jossa minua pyydettiin vilkaisemaan heidän verkkokauppansa syystarjontaa. Espritin sivuilta löytyi ihania uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota viileämpiä ilmoja varten. Erityisen paljon kiinnitin huomiota isoihin neuleisiin ja takkeihin, sekä nahkalaukkuihin. Pidin myös vaatteiden syksyisistä väreistä. Rakastan käyttää syksyisin murrettuja sävyjä, kuten burgundyä, tummaa keltaista ja vihreää.

Kokosin verkkokaupasta tämän syksyn ihanimpia vaatteita ja asusteita. Ekaan kuvaan liimailin illanviettoon sopivia vaatteita ja toiseen rennompaa, arkiseen menoon tarkoitettua vaatetusta. Mun päällä näkee arkisin usein juuri tuon toisen kollaasin tyyppisiä kuteita. Tykkään, että vaatteet ovat mukavat päällä varsinkin koulussa tai töissä.

syksy1 copy
1. Takki - Täällä 2. Liivi - Täällä 3. Hapsutakki - Täällä 4. Pusero -  Täällä 5. Laukku - Täällä 6. Kengät - Täällä 
7. Korvakorut - Täällä 8. Käsikoru - Täällä 9. Nahkanilkkurit - Täällä 10. Mokkahame - Täällä

 syksy copy
11. Huivi - Täällä 12. Neuletakki - Täällä 13. Neule - Täällä 14. Käsikoru - Täällä 15. Nahkalaukku - Täällä 
16. Neule - Täällä 17. Printtiteeppari - Täällä 18. Nauhakengät - Täällä 19. Printtipusero - Täällä 20. Käsikoru - Täällä

Shoppailen silloin tällöin ja hurahdan helposti takkeihin ja neuleisiin. Niitä löytyy sen takia kaapista lähes joka meininkiin. Syksyisin on aina kiva päästä katsomaan vaatekauppojen takkitarjontaa ja kauden uutuuksia. Mutta jos ei niin välitä kivijalkaliikkeistä, nettivaatekaupat ovat kätevä tapa tutustua uusiin tuotteisiin. 

Tämän syksyn lemppareiksi oon kirjannut muunmuassa tyylin, jossa sääret on paljaina esimerkiksi pitkän neuleen ja nilkkureiden kanssa. Tähän yhdistelmään sopii vielä hattu tai paksu kaulahuivi.

Näitä ja monia muita vaatteita ja asusteita voi käydä selailemassa Espritin verkkokaupasta*, eli TÄÄLTÄ!

Mikä on teidän lempparivaate tai -tyyli syksyllä? 
Löytyikö mun kollaaseista mitään, mitä te haluaisitte omaan vaatekaappiin?

6 kommenttia:

 1. Mä voisin kotiuttaa noi kaikki! Ihania vaatteita oot tähän koonnut <3

  VastaaPoista
 2. Ai Espritillä on NÄIN KIVOJA juttuja! Mä oon kuvitellut että on enemmän sellainen basicmerkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooo! Itse löysin ihan hirveän määrän ihania vaatteita tuolta :D

   Poista