sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Valintoja

Silmiini osui taannoin ihan hiton kuvaava vertaus. Kyseinen vertaus kirkasti ajatukset ihan täysillä, sillä se auttoi ymmärtämään omien valintojen tärkeyttä. Aina välillä sitä törmää ajatuksiin, jotka johdattavat poispäin siitä mitä oikeasti elämältä haluaisi. Yrittämisellä on suuri merkitys, vaikka kaikki ei aina menisikään niin kuin haluaisi. Tärkeintähän on kuitenkin tehdä sellaisia valintoja, jotka pohjautuvat itselle tärkeisiin arvoihin.

Jos leikitään, että sun elämä olisi bussi ja sulla olisi jokin tietty päämäärä jota haluat elämältä. Mihin suuntaan sä ohjaisit sitä bussia? Kuuntelisitko viimeisellä penkkirivillä olevaa matkustajaa, joka jankkaa että sä et pysty siihen mitä sä teet? Joka ikisessä mutkassa se alkaisi aukoa päätään. Menisitkö sä sen huutelijan ehdoilla ja päätyisit toiseen päämäärään? Sellaiseen joka olisi väärä, eikä ollenkaan sitä mitä sä oikeasti haluaisit. Niimpä. 

Kun miettii, niin aika moni asia on itsestä kiinni. Harvoin kukaan tulee oikeasti heittämään kapuloita rattaisiin. Ja vaikka epäilijöitä olisikin, niin mitä väliä? Mun mielestä on ihan hiton tärkeää ymmärtää, että positiivisella asenteella ja itseensä uskomisella on tosi iso rooli asioiden onnistumisessa. Tärkeintä on lakata olemasta yksi itsensä pahimmista raatelijoista. 

Ja niitä epäileviä ajatuksia ei saisi yrittää peittää ja feidata. Ne pitää kohdata ja sanoa niille että haista paska, mä pystyn tähän. 

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti