torstai 4. kesäkuuta 2015

Pienissä hetkissä

Tänään halusin keskittyä pelkästään hyviin asioihin. Puhelin hälytti heti aamusta yhden ystävän viestejä. Ei oltu puhuttu hetkeen ja oli ihana tajuta, että kaikkihan on oikeastaan ihan hyvin. Aurinkokin maalaili sälekaihtimien lävitse. Myslijugurtti -kulhollisen jälkeen heitin flanellin niskaan ja lähdin pyykkäämään.

Istuin päivällä kahvikupin kanssa sisäpihalla ja odotin, että ripustamani pyykit kuivuisivat auringossa. Oli jotenkin ihanan pysähtynyt fiilis. Ihan erilaista juoda kahvit ulkona, hymyilytti. Tulin iloiseksi siitä, että sain mun vaatteet pyykättyä ja istua hetken rauhassa ulkona. Jotenkin niin arkinen juttu ja yksi pieni hetki, josta nautti. Ymmärsin, että ei siihen tarvita enempää. Pääasia on tajuta sen pienen hetken arvo. Eikä ehkä tarvitse etsiä, kun se kaikki on edessä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mietin vaan, että miksi ei ajattelisi noin aina? Olisi niin ihanaa herätä joka aamu hyvällä mielellä. Haluaisin jatkossa tehdä jokaisesta päivästä jollain tavalla erityisen. 

Mitä hyvää te ootte ajatelleet tai tehneet tänään? :)

4 kommenttia:

 1. kauniit kuvat ja niin ihana teksti! pienistä asioista nauttiminen on iso juttu, kun niitä osaa arvostaa niin kyllä elämä tuntuu melkoisen ihmeelliseltä jokainen päivä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 sun kommentit on aina niin piristäviä :) Oot asian ytimessä.

   Poista
 2. Todella herkät kuvat :) luulen et alan arvostamaan nyt vapaa päiviä enemmän kun oon töissä taas.Tänään just ajattelin et kunpa aina olis näin hyvällä tuulella töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kyllä just parasta kun huomaa että duunissa tai koulussa on kivaa :D Yleensä tarvii sekaan vähän paskoja päiviä että osaa arvostaa niitä hyviä hetkiä.

   Poista