sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Arabiassa

Tarvitsin vähän hyvänmielen tekemistä, joten lähdettiin eilen aamupäivästä Susan kanssa käymään Arabian katufestivaaleilla. Ilma oli ihanan lämmin ja aurinkoinen ja katukuvassa näkyi paljon ravintolapäivää viettäviä ihmisiä :) Asiat on tuntuneet viimeaikoina vaikeilta ja oon ollut vähän omissa maailmoissa, joten piristys oli tarpeen. Tää kevätflunssa on ainakin ollut todella rasittava.

Kurkku oli vielä vähän kipeä, mutta päätin että nyt saa tää kotona makoileminen riittää. Kävin alkuillasta Charlotan luona, jota en oo hetkeen nähnyt. En muista milloin oltaisiin viimeksi nähty, ehkä joskus maaliskuussa.. Oli ihana mennä käymään siellä pitkästä aikaa, piristi ihan valtavasti. Oli ihana jutella kuulumisia niin pitkän ajan jälkeen. Tuli myös juotua eilen ehkä vähän liikaa valkkaria :D

Nää kuvat on sieltä Arabiasta. Laitoin heti päälle uuden topin Bikbokista. En oo hetkeen ostanut mitään uutta vaatekaappiin, mutta perjantaina päädyin ostamaan tämän ja yhden kivan pitkän kaavun. Huomaa, että toi violetti on kyllä selvästi mun lemppariväri.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Coat: BikBok/ Croptop: BikBok/ Cardigan: Carlings/ Jeans: GinaTricot/ Shoes: Dinsko/ Bag: Marks&Spencer

Image and video hosting by TinyPic

Jatkan täällä kotona tämän darran paranetelua, voi että miten tuoreet kasvikset ja Clipperin yrttitee parantaakaan oloa :-)

Ihanaa sunnuntaita kaikille enemmän tai vähemmän darraisille < 3

2 kommenttia:

  1. upea olet Sina, ihana kuvia<3 haha toivottavasti darra menee pian ohi !! onneksi on sunnuntai ja saa luvan kans koomailla :)

    VastaaPoista