lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kevään lemppareita

Selailin tuossa yhtenä päivänä vähän nettikauppojen tarjontaa kevät ja kesä mielessäni ja poimin muutamia lemppareitani Espritin sivuilta. Löysin paljon ihania juttuja, joista ihastuin eniten erityisesti valkoisiin sandaaleihin ja erilaisiin laukkuihin. 

En olekaan vähään aikaan selaillut nettikauppoja, kun tulee enemmän käytyä liikkeissä pyörimässä. Huomasin taas miten hauskaa kauppoja on selata netissä ja miten kiva on tehdä erilaisia kuvakollaaseja.  

Kokosin kaksi erilaista kollaasia vaatteista, kengistä ja asusteista. Ensimmäisen kollaasin jutut sopivat mielestäni kevääseen ja toisen kollaasin kokosin kesästä inspiroituneena.Image and video hosting by TinyPic
Kuvat Espritin sivuilta.

Espritin sivuilta löytyi paljon pitkiä paitoja (joita rakastan tosi paljon!) ja kesään sopivia mekkoja. Tykkäsin erityisesti siitä, että sivustolla yhdessä osiossa vaatteita oli jaoteltu värien mukaan. Liian usein tulee ostettua vain mustia tai valkoisia vaatteita. Mieleeni ovat myös erilaiset printit ja kuviot, joita löytyi Espritin mallistosta todella paljon. Sivustoa on helppo selailla ja se on selkeä. Aihealueet on jaettu selkeästi. Sain sieltä myös inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Olisin voinut klikata vaikka kuinka monta tuotetta ostoskoriin :D

Image and video hosting by TinyPic

Espritin kenkävalikoimasta löytyi hirveästi ihania kenkiä ja pidin siitä, että nahkakenkiä oli paljon. Panostan itse mielummin laadukkaisiin nahkakenkiin, kuin keinonahkaisiin. Ne pysyvät hyvinä pidempään ja ovat mukavat jalassa. 

Kesäkenkiä oli myös laaja valikoima. Oon viime kesästä asti himoinnut itselleni valkoisia terveyssandaaleja. Ne vaan jostain syystä miellyttävät silmää tosi paljon ja vaikuttavat tosi mukavilta ja huolettomilta. Ehkä ne ovat ostoslistalla seuraavat :) 

Oon muutenkin tullut ajan myötä paljon mukavuudenhaluisemmaksi kuin ennen, joten jos joku haluaa ja on kiinnostunut niin mulla olisi myynnissä paljon korkkareita ;)

Lisää ihania keväisiä ja kesäisiä juttuja löytyy Espritin nettikaupasta, eli täältä

Mistä te tykkäsitte eniten?

3 kommenttia:

 1. Ompas kivoja! Oli pakko mennä heti kurkkaamaan noita kimonoja :D

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä tyyli kohillaan! Voisin kotiuttaa kaikki sun vaatteet ja asusteet ;) ♥ Jään ehottomasti seurailemaan sua ja tätä sun ihanaa blogia myös jatkossa! :)

  ❤:llä Henna/HENNAM.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti kiitos! Tervetuloa mukaan :) <3

   Poista