maanantai 8. joulukuuta 2014

Viikonloppu

Huomenta :)

Viikonloppu meni nopeasti ohitse kun ohjelmaa oli niin paljon. Olin perjantaina koko päivän duunissa, jonka jälkeen suunnistin Espooseen katsomassa poikaystäväni keikkaa. Pääsin itsekin vierailevana tähtenä esiintymään ;) Ilta oli ihan huippu ja paikalla oli tuttuja ja paljon porukkaa muutenkin. 

Lauantaina ajoimme Espoosta Järvenpäähän syömään siskoni synttäreiden kunniaksi. En muista milloin viimeksi ollaan käyty yhdessä siellä. Oli ihan kiva käydä ja nähdä kissojakin taas < 3

Loppuilta sujui rennosti Kalliossa chillaillen ja kävimme vielä illalla hakemassa thaisafkaa Vaasankadulta. Joka oli muuten ihan älyttömän hyväää, yksi lempparipaikka taas löydetty. Mulla oli sunnuntaina töitä, joten jäin kotiin nukkumaan. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Otin muutamia kuvia perjantaina, mutta paikalla oli myös muita kuvaajia. Voisin laittaa kuvia keikasta myöhemmin, kunhan saan niitä lisää käsiini. 

Mulla oli muuten viikonloppuna päällä se valkoinen neule, jonka ostin Monkista. Se on kyllä ihan mun lemppari vaate tällähetkellä. Niin ihanan lämmin ja kivantuntuinen päällä. Harmi, etten saanut ollenkaan asukuvia viikonloppuna. Oli niin huono ja ankea sää, ettei viitsinyt mennä ulos kastumaan :D 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Saatiin varmaan maailman söpöimmät piparit :D

Tänään täytyy laittaa tämä asunto siihen kuntoon, että nuo remppamiehet voi huomenna tulla tänne sotkemaan kun saadaan uusi ikkuna. Eli kääriä koko kämppä muoviin ja suojata kaikki huonekalut.. Ei kiva. 


Nyt tekemään kaikki pakolliset jutut ennenkuin voin aloittaa vapaapäivän viettämisen. Kivaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti