sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Sunday Shopping


Image and video hosting by TinyPic

Moiimoi!

Onpa viikko vierähtänyt taas niin nopeasti, ettei ole ehtinyt postailla kun oon ollut vaan töissä. Tänään mulla oli kuitenkin vapaapäivä, jonka vietin poikaystäväni luona Espoossa. Käytiin ostamassa vähän joululahjoja ja löytyi itsellekin jotain, kun Selectedin liikkeessä oli kaikki -70 %. Ostin farkut ja ihan täydellisen maksihameen. Tarvitsisin vielä uudet kengät, mutta ajattelin katsoa niitä sitten joulun jälkeen. Melkein kaikki lahjatkin on ostettu.

Oli tosi kiva fiilis, kun lunta oli tänään satanut ja maa oli valkoinen. Jos nyt pysyisi vähän pakkasella, ettei tarvitsisi kastella jalkoja loskassa. Koristeltiin tänään myös kuusi. Meillä kotikotona Järvenpäässä laitetaan kuusi yleensä vasta jouluaattona, mutta tänä vuonna en ehdi koristella sitä kun oon aattona töissä. Onneksi pääsen kuitenkin 12 jälkeen viettämään jouluaattoa. Me meinataan lähteä Järvenpäähän keskiviikoksi ja joulupäiväksi mennään Espooseen. 

Image and video hosting by TinyPic
Tän kivan punaisen paidan ostin perjantaina Carlingsista. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oon ollut vielä vähän flunssainen, mutta pahin kipeys on jo onneksi ohitse. Oon muuten kokonaan unohtanut mainita, että musta tuli täti viime viikon torstaina! Isosiskoni sai siis pienen pojan jota käytiin katsomassa viikko sitten sairaalassa ja heidän kotonaan. Vauva oli niin pikkuinen ja suloinen, sydän suli < 3 Odotan, että nään vauvelin taas keskiviikkona :)

Huomenna pitäisi mennä taas töihin. Odotan joululomaa tosi paljon, ihanaa kun voi vaan olla ja syödä ja rentoilla. Muutama päivä vielä ja sitten. 

Image and video hosting by TinyPic

Eikö olekin ihana pikkuinen :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti